X-Faktor Sztárban sztár ByTheWay mentor Majka zsűri beszólás Geszti Péter vak tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper az X-Faktor mentorát vaknak nevezte.

Majka a ByTheWay szombati produkciója után bírálta Geszti véleményét. A mentor szerint egy igazán profi szintű előadást nyújtottak a fiúk. Mind koreográfia, mind az ének kapcsán a maximumot nyújtották. Majka közösségi oldalán a következő megjegyzést tette: "Ez a Geszti konkrétan vak! Az amúgy egyáltalán nem tehetségtelen ByTheWay borzalmasan néz ki, ha együtt akarnak táncolni!"

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Nézd meg a Life.hu képgalériáját és a szombat este legjobb pillanatait!

Valószínűleg Majka egy picit irigy a csapatra, akik már komoly rajongótábort tudhatnak maguk mögött. De az is lehet, hogy a másik csatornán futó Sztárban sztár zsűri székét elcserélné egy mentori székre és ezzel szeretné magára felhívni a figyelmet.

Fura módon Tóth Gabi is húzta a száját a csapat produkciójára. Az volt a problémája, hogy túl profi volt az előadás és a fiúk elvesztek benne.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.