betegség műtét orvos Andy Vajna Palácsik Tímea kórház rák Vajna Tímea gyógyulás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon lesz-e elég ereje Vajna Tímeának ápolnia 38 évvel idősebb férjét, Andy Vajnát, aki egyszer már leküzdte a rákot? Felesége már felkészült és némi gyakorlatot is szerzett, ugyanis a producernek több eltitkolt műtétje is volt az elmúlt években.

"Sok műtétjénél jelen voltam, amiről nem tudnak. Amerikában még a volt felesége is ott volt. Hajnali 5-re vittem be és másnap délutánig mellette voltam" - árulta el Tímea, aki elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy férjét akár hosszasan ápolja.

"Erős vagyok, tisztelem az embereket, nem finnyás hozzányúlni valakihez" - vallotta be az öngyilkosságon is gondolkodó Tímea a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Vajna négy éve már leküzdte a rákot, erről őszintén a DTK show-ban beszélt. A producer a véletlennek köszönheti, hogy kiderült a betegsége. A hatvan év felettieknek javasolt, kötelező rutinszűrésen vett részt, egy ilyen vizsgálat után közölték vele az orvosok: nagyon nagy a baj, súlyos beteg, rákja van. Bármit hajlandó volt megtenni a gyógyulásért.

"Az első orvos, akinél jártam, azonnali műtétet látott indokoltnak. A másik orvos csak a kemoterápiában hitt, a harmadik a sugárkezelésben, a negyedik azt mondta, kicsi kemo, utána operáció, az ötödik előbb az operáció, utána a sugár. Mindenkit meghallgattam, de a végén mégis csak nekem, akinek fogalmam sem volt a betegségről, a gyógyításáról, kellett döntenem. Két hónapon át mondhatni orvosi tanulmányokat végeztem, elolvastam a betegségemről mindent, ami csak hozzáférhető, aztán Németországban, Frankfurtban ráakadtam egy orvosra" - mesélte korábban egy magazinnak a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos. A házaspár öt év múlva gyereket is szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.