örökbefogadás Csányi Sándor színész pelikán Pindroch Csaba Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két színészkollégájával, Pindroch Csabával és Csányi Sándorral közösen fogadott örökbe egy pelikánt Szabó Győző. A három férfi közül csak egyiküknek van tapasztalata az örökbefogadásban, de az sem túl  biztató - tudta meg a Life.hu.

Még szerencse, hogy három színészre jut egy pelikánra, ugyanis a Győző nagyon " elhanyagolta" az első, pár éve örökbefogadott állatát, egy pókot. Nem tudta megmondani hogy van szegény pára... A három közkedvelt színész életében először áll együtt színpadra a Thália színházban a Tanú című kultfilm színpadi változatában. A ritka alkalmat egy különleges eseménnyel akarták felejthetetlenné tenni. Együtt fogadtak örökbe egy pelikánt, aki a József nevet kapta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nézd meg galériánkban, hogyan ismerkedtek a színészek újdonsült pelikánjukkal!


"Én is társulati tag lettem, ahogy korábban már Csaba, aki a darabban Virág elvtárs szerepét varázsolja újra. Hogy "mi újság a nemzetközi helyzettel", ezentúl ő fogja megmondani "- nevetett Győző, aki lelkesen sorolta pártfogoltja adatait.
"József 2012. június 6-án Budapesten született, Magyarországon fokozottan védett, másik megnevezése borzas gödény, eszmei értéke 250 000 forint" - tudtuk meg a színésztől, aki gyerekkorában legalább nyolcszor látta a filmet, de a darab előtt direkt nem nézte meg, nehogy véletlenül lemásolja a legendás filmes karaktert, Tussinger elvtársat.
"Nem volt idő a próba alatt azon görcsölni, hogy valaki ezerszer jobban elmondta Pelikán elvtárs ikonikussá vált mondatait, mint "az élet nem egy habostorta" vagy "ez az új magyar narancs", " a nemzetközi helyzet fokozódik" és végül a "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk "- nevetett Szabó Győző.

Uhrin Benedek egyenesbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20131107-uhrin-benedek-tancdalenekes-megsem-kerul-az-utcara-vegre-tudja-fizetni.htmlTornóczky Anita bevallotta: külön él a férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-tornoczky-anita-kulon-el-ferjetol-szini-belatol.htmlSaját magának tervez esküvői ruhát Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-csezy-enekesno-sajat-maganak-tervezi-az-eskuvoi-ruhajat.html"Ön ölte meg a feleségét? Igen!"http://www.life.hu/legykepben/20131107-kardos-lajost-a-soroksaron-meggyilkolt-no-ferjet-hazugsagvizsgalatra-hivtak-a.htmlRossz pszichológushoz küldték a meggyilkolt nő kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131107-kardos-lajos-felarva-kisfiat-rossz-pszichologushoz-kuldtek.htmlKustánczi Lia bedobta melleit a főzős műsorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131107-kustanczi-lia-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-megmutatta-szexi.htmlSzexszel gyógyul Cynthiahttp://www.life.hu/legykepben/20131107-varga-viktor-enekes-szexel-gyogyitja-a-rakbetegcynthiat.htmlL.L. Junior megszegte a KRESZ szabályaithttp://www.life.hu/legykepben/20131107-ll-junior-rapper-biztonsagi-ov-nelkul-es-telefonalas-kozben-vezetett.htmlRubint Réka kibékült az anyósávalhttp://www.life.hu/legykepben/20131106-rubint-reka-fitness-edzo-kibekult-ferje-schobert-norbi-edesanyjaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.