Eva Rezesová ittas vezetés vád büntetőper halálos közlekedési baleset sírás ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálos balesetet okozó szlovák milliárdosnő akkor omlott össze, amikor rossz anyának nevezték. Tagadja az ittas vezetést. Pénteken akár ítélet is születhet az ügyben.

Perbeszédekkel folytatódott a Budapest Környéki Törvényszék épületében az Eva Rezesová szlovák állampolgár ellen indított büntetőper kedden. Az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért, míg a védőügyvéd a vádlott felmentését kezdeményezte - tudósít az Origo.

Rezesová egy korábbi tárgyalásán Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A vád szerint a nő ittasan és gyorsan hajtott, amikor négy halálos áldozatot követelő közlekedési balesetet okozott egy évvel ezelőtt az M3-as autópályán. Rezesová tagadja, hogy alkoholt fogyasztott. A vádlott az utolsó szó jogán azt mondta, sajnálja, és mélyen együttérez az elhunytak családtagjaival. A történtek számára sem egyszerűek, ezzel élete végéig együtt kell élnie neki és családjának egyaránt. Hangsúlyozta, változatlanul ártatlannak érzi magát, ezért felmentését kérte a bíróságtól. A Velvet tudósítása szerint Rezesová a tárgyalás korábbi részében elsírta magát, miután előkerült egykori élettársának vallomása, aki azt mondta róla, hogy rossz anya volt. A tárgyalás pénteken reggel várhatóan ítélethirdetéssel folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.