Furcsa melleket kapott a Miss Fitness győztese

mell Dr.Tizedes György kúp plasztika Tikos Kitty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban szokatlan műtétet hajtottak végre a tavalyi év Miss Fitness-győztesén. Tikos Kitty egyik legcsábítóbb testrészét korrigálta a plasztikai sebész.

Az elmúlt években hiába lett dobogós számos szépségkirálynő-választáson, a 22 éves Tikos Kitty mégsem érezte elég szépnek magát. A napokban hazánkban még nem elterjedt, kúp alakú implantátumot ültettek be neki.

Forrás: Da Vinci magánklinika Pécs, Facebook/Silimed - Az implantátumok új generációja

"Szép melle volt Kittynek, de még azon is akart javítani, számára fontos a figyelemfelkeltő dekoltázs. Furcsán hangzik, hogy kúp forma, ami a kerek és a hagyományos csepp alakú implantátum között van. Szép formát ad, megemeli és diszkréten kontúrozza a kebleket. Ez az új forma egy mutatós alternatíva, ami azoknak előnyös, akiknek meg van ereszkedve a melle, de nem akarnak erőset. És még a bőrt sem kell kivágni" - beszélt a műtétről dr. Tizedes György.

Istenes Bence levetkőzötthttp://www.life.hu/legykepben/20131119-az-rtl-klub-folyosojan-betartotta-a-fat-phoenixnek-tett-igeretet.htmlÉlet és halál között kellett választania Czeizelnekhttp://www.life.hu/legykepben/20131119-czeizel-endre-leukemias-orvosgenetikusnak-valasztania-kellett-elet-es-halal-kozott.htmlOszter Alexandrával szerepjátékozott Hujberhttp://www.life.hu/legykepben/20131119-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-oszter-alexandra-szinesznovel-szerepjatekozott-brad-pitt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.