Furcsa melleket kapott a Miss Fitness győztese

mell Dr.Tizedes György kúp plasztika Tikos Kitty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban szokatlan műtétet hajtottak végre a tavalyi év Miss Fitness-győztesén. Tikos Kitty egyik legcsábítóbb testrészét korrigálta a plasztikai sebész.

Az elmúlt években hiába lett dobogós számos szépségkirálynő-választáson, a 22 éves Tikos Kitty mégsem érezte elég szépnek magát. A napokban hazánkban még nem elterjedt, kúp alakú implantátumot ültettek be neki.

Forrás: Da Vinci magánklinika Pécs, Facebook/Silimed - Az implantátumok új generációja

"Szép melle volt Kittynek, de még azon is akart javítani, számára fontos a figyelemfelkeltő dekoltázs. Furcsán hangzik, hogy kúp forma, ami a kerek és a hagyományos csepp alakú implantátum között van. Szép formát ad, megemeli és diszkréten kontúrozza a kebleket. Ez az új forma egy mutatós alternatíva, ami azoknak előnyös, akiknek meg van ereszkedve a melle, de nem akarnak erőset. És még a bőrt sem kell kivágni" - beszélt a műtétről dr. Tizedes György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.