Bomba miatt kiürítik a Szent István kórházat

bomba második világháború Szent István Kórház orczy park kiürítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiürítik a Szent István kórház egy részét az Orczy parknál talált több mint 100 kilós bomba miatt.

Kiürítik az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Üllői úthoz közeli főépületét és az égésplasztika egységet az Orczy parknál talált több mint 100 kilogrammos második világháborús betonromboló gránát miatt. A Bárka Színházat is kiürítik, az esti előadás pedig elmarad – tudósít az MTI.

Illusztráció Forrás: MTI/Marjai János

A közelben lévő Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti bejáratát szintén lezárják, a megközelítés az Elnök és a Delej utca felől lehetséges a lezárás ideje alatt. A villamosok és a 3-as metró szerelvényei már nem állnak meg a Nagyvárad téren.

Újabb szépségkirálynő mutatta meg a kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131121-dobo-agi-szepsegkiralyno-megmutatta-het-hetes-kisfiat-benediktet.htmlPasijához költözött az x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20131120-eckert-aniko-x-faktoros-a-baratjahoz-koltozott.htmlAndy Vajna pert vesztett Farkasházy ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20131121-az-rtl-klub-heti-heteseben-elhangzott-mondataert-perelte-be-andy-vajna-farkashazy-tivadart-de.htmlNagy bajban van Molnár Anikó szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20131121-molnar-aniko-a-valovilag-egykori-szereplojenek-szerelme-ellen-sikkasztas-miatt-nyomoznak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.