Szokatlan dolgot tett két próba között Alföldi

kutya X-Faktor rendező naptár Alapítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor kiakadós mentorának nem kell kétszer szólni, ha az Illatos úti kutyák megsegítéséről van szó. Alföldi Róbert eddig minden évben szerepelt a jótékonysági naptárban, és az idén sem hagyhatta ki, pedig elfoglaltságai nehezen teszik lehetővé, hogy szabadidőt találjon.

Alföldi Róbert az idén is örömmel vállalta a Vigyél Haza Alapítvány felkérését a jövő évi, jótékony célú naptár elkészítéséhez, melynek teljes bevételét az árva és sérült kutyák gyógyítására, örökbe adásukra fordítják. Alföldi maga is nagy kutyabarát, egy 8 éves keverék lánnyal, Pankával osztja meg a lakását, ráadásul még egykori munkahelyére, a Nemzeti Színházba is magával vitte kedvencét. Alföldi annyira ragaszkodik a kedves kis négylábúhoz, hogy az RTL Klub székházában a tehetségkutató felvételei alatt az eb az öltözőben várja gazdáját.

Fotó: Miki Bemer
Kopasz lett Fenyő Ivánhttp://www.life.hu/legykepben/20131125-fenyo-ivan-szinesz-levagatta-hajat-es-tar-kopaszon-sokkolta-ismeroseit.htmlMegvan Michael Jackson igazi gyilkosa?http://www.life.hu/legykepben/20131124-exkluziv-interju-minden-kiderul-michal-jackson-utolso-ejszakajarol-es-halalarol.htmlVége a műmájerkodásnak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-az-x-faktor-hetedik-dontoje-a-mentorok-ejszakajarol-szolt.htmlDukai Regina biztosítás nélkül vagánykodikhttp://www.life.hu/legykepben/20131122-dukai-regina-biztositas-nelkul-vaganykodik-a-ho-shown.htmlFurcsa melleket kapott a Miss Fitness győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131120-miss-fittness-gyoztese-tikoskitty-furcsa-alaku-melleket-kapott-dr-tizedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.