Zenebutik kancsal Juhász Előd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér a képernyőre Juhász Előd, akinek legendás Zenebutikja a rendszerváltás előtt az egyetlen zenei műsor volt az MTV kínálatában. A műsort ugyanúgy, mint korábban, vasárnap 11 órakor fogja újra vetíteni a M3-as csatorna - tudta meg a Life.hu.

Alig változott valamit az elmúlt évek során Juhász Előd, akinek egy képernyősnél szokatlan kancsítását még Gálvölgyi János is kiparodizálta. Az egyetlen nagy különbség, hogy már nincsenek szemproblémái és egyenesen a szemünkbe néz.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Végül Nyuszómuszóé lesz Pikali Gerdahttp://www.life.hu/legykepben/20131128-pikali-gerda-szinesznot-vegul-nyuszo-muszo-azaz-magyar-attila-nyeri-meg-a-madach-szinhazban.htmlVacsoratársai vigyáznak Nádas Györgyrehttp://www.life.hu/legykepben/20131127-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-sarka-kata-es-szabo-zsofi-raszoltak-nadas-gyorgyre-hogy-ne-igyon-sokat.htmlExkluzív! Bemutatjuk Kiszel Tünde jövő évi naptáráthttp://www.life.hu/legykepben/20131126-kiszel-tunde-13-naptara-nyomdaba-kerult.htmlMegzsarolta expasija Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20131127-voksan-viragot-dj-flowert-megzsarolta-ex-pasija.htmlMegzsarolta expasija Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20131127-voksan-viragot-dj-flowert-megzsarolta-ex-pasija.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.