facebook X-Faktor ByTheWay kamuprofil RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongólányokat vernek át az interneten a ByTheWay nevében.

"Több rajongói oldal is alakult az interneten, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Ezek között van olyan is, amely közönségtalálkozót szervez a nevünkben. Természetesen semmi közünk ehhez, de sajnos sok rajongót megtéveszt. Ezenkívül Ya Ou-nak és nekem is van egy "álprofilja", amely szintén sokakat megtévesztve a nevünkben kommunikál" - mondta el a Blikknek Olivér.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Mindkettőnk nevében történt már ilyen visszaélés. Igyekszünk minél gyakrabban felhívni rá a figyelmet, hogy ezekhez a profilokhoz semmi közünk, kizárólag a hivatalos oldalon keresztül kommunikálunk a rajongókkal" - tette hozzá Ya Ou.


A négy srác felháborítónak tartja, hogy az ő hátukon, ismertségüket meglovagolva szeretnének csajozni ismeretlenek.

Lehull a lepel a ByTheWay-titokrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoi-a-bytheway-tagjai-es-mentoruk.htmlByTheWay: Márk, ne csináld ezt!http://www.life.hu/legykepben/20131111-bozsek-markot-a-bytheway-gyozkodte-hogy-ne-adja-fel.htmlVisszatér az X-Faktorba a ByTheWayhttp://www.life.hu/legykepben/20131109-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark-kiszallt-helyette-visszater-a.htmlDühösek a rajongók - Petíció a ByTheWayérthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-az-rtl-klub-xfaktoranak-bytheway-rajongoi-ujra-akarjak-szamoltatni-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.