fashion week ruha Lilu stílus X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rojtokkal díszített, majdnem fekete ruhában vezette az X-Faktor nyolcadik döntését Lilu. A pink cipő és a cuki konty sem menthette meg a szettet az unalomtól.

Nehéz helyzetbe hozza a Life.hu divatrajongó szerkesztőit Lilu, de még inkább a vele dolgozó stylist csapat. A műsorvezetőnek mindene megvan hozzá, hogy tündököljön az X-Faktor színpadán, néha sikerül is neki, de leginkább mégsem. Van egy olyan sejtésünk, hogy erről nem csak a ruhái tehetnek, amelyeket nagyobb gonddal is kiválaszthatna az őt körülvevő szakértő csapat, de az okfejtést most meghagyjuk másnak. A műsorvezető rojtos ruháját is csak azért mutatjuk meg, hogy azt kérjük, ilyet ne adjanak rá többet. Inkább öltöztessék hollywoodi dívának vagy tündérkirálynőnek, mert az sokkal jobban áll neki.

Forrás: RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.