Rezešovát visszaviszik a börtönbe

hírek Eva Rezesová milliomos börtön szlovák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több ember halálát okozó ittas járművezetésért elítélt, majd a jogerős döntésig házi őrizetbe került Eva Rezešovának vissza kell mennie a börtönbe. Az éjszakát már rácsok mögött tölti.

A kiemelkedő vagyoni háttér és a külföldi kapcsolatrendszer az ő esetében megkönnyíti az esetleges külföldre távozást, még az elektronikus nyomkövető eszköz használatának kötelező elrendelése mellett is. Éppen ezért Rezešovát haladéktalanul őrizetbe vették és börtönbe szállították abból a XIII. kerületi, Duna-parti luxusapartmanból, ahol házi őrizetét töltötte.

A nőt csak egy vádpontban találta bűnösnek a bíróság. Négy ember halálát okozta tavaly augusztusban ittasan, száguldó BMW-jével. Az elsőfokú ítélet hat év fogházról szólt, ami azt jelentette, hogy az előzetesben már letöltött idő és a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége miatt ténylegesen akár már két év kilenc hónap múlva is hazamehetne szlovákiai otthonába.

Hat évet kapott Rezesova, Rezesova-per Gödöllőn, Eva Rezesova tavaly okozott ittasan balesetet az M3-ason Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Rogán Antal éppen ma kelt ki a szlovák milliomosnő házi őrizete ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.