Amikor a szereplőválogatás meztelenül zajlik

fotós felnőtt film gyártásvezető szereplőválogatás meztelen lány producer fiú casting főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden film a castinggal kezdődik, ahol a szereplőket kiválasztják a producerek. A felnőttfilmek világában sem zajlik ez másképp. A különbség annyi, hogy itt csak a lányokat castingolják, levetkőzve lefotózzák őket, és az elkészült képek alapján választják ki a megfelelő főszereplőt.

G. Attila gyártásvezető több mint tíz éven át dolgozott neves hazai és külföldi felnőttfilmeket gyártó producerekkel. Legutóbb Krasznai Tünde múltjáról árult el titkokat, ezúttal pedig a szereplőválogatások világába avatja be a Life.hu olvasóit.

G. Attila munka közben Forrás: Lux Video
Illusztráció Forrás: Thinkstock
Egykori szerelmesek randevúztak a premierenhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-egykori-szerelmesek-andy-vajna-es-dobo-kata-geszti-peter-es-gryllusz-dorka-futottak-ossze-a-coming.htmlMár nem kancsalít a retró műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20131128-juhasz-elod-zenebutik-atyja-visszater-a-kepernyore-es-nem-kancsalit.htmlJól csókol Csányi Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-a-coming-out-cimu-film-kapcsan-csanyi-sandor-szinesz-es-andy-vajna-meselt-a-life-hu-riporterenek.htmlBritney Spears újra szerelmeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131203-britney-spears-ujra-szerelmes.htmlMellbimbót villantott Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20131202--horvath-eva-musorvezeto-formas-popsit-villantott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.