Elengedték a rendőrök az amputált kezű hegymászót

Oscar-díj film 127 óra rendőr Aron Ralston letartóztatás Danny Boyle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aron Ralstont családon belüli erőszakért és kisgyermek bántalmazásáért tartóztatták le.

Aron 2003-ban az Utah állambeli Blue John kanyonban barangolt, amikor egy rossz lépésnek köszönhetően egy szikla magával sodorta, az esés után pedig fogságba ejtette. Aron keze a szikla alá szorult. A hegymászó rettentő kínokat élt át, mert egy szelet csokival és egy kulacs vízzel kellett volna kibírnia, amíg a mentés megérkezik.

Aron Ralston Forrás: AFP

Ő azonban tudta, erre kevés az esély, mert még a szüleinek sem mondta meg, hova megy pontosan. Aron 5 nap küzdelem után amputálta saját karját és kiszabadult a fogságból. Története bejárta a világsajtót, sőt az Oscar-díjas rendező, Danny Boyle 127 óra címmel megfilmesítette a történetet.

Aron a világhírnév után családot alapított és feleségétől egy kisfia született. 2010-ben azonban elváltak. Két évvel ezután a repülőn megismerkedett Vita Shannonnal, akitől 8 hónappal ezelőtt gyermeke született. A pár valószínűleg viharos kapcsolatban élt. A botrány pedig nem váratott sokáig. Amikor a férfi előző házasságából született fia miatt vitatkoztak, Aron meglökte Shannont, aki ezután tarkón vágta. Mivel mindezt látta a 8 hónapos kisgyermekük, az amerikai törvények értelmében ez az akció családon belüli erőszaknak számít. Aront és párját elvitték a rendőrök, de valószínűleg sikerült tisztázniuk a kínos helyzetet a hatóságokkal, mert hétfőn mindkettőjüket hazaengedték - írja a Daily Mail.

Cenzúrázta Nagy Ferót az RTL Klub http://www.life.hu/legykepben/20131207-a-beatrice-dalabol-kihuzott-egy-csunya-szot-azt-rtl-klub-ezzel-ferot-cenzuraztak.html Összevesztek a mentorok Krasznai Tündén http://www.life.hu/legykepben/20131207-az-x-faktor-elos-showjaban-osszevesztek-krasznai-tunde-produkciojan-a-mentorok.html Eltűnt Leonardo DiCaprio testvére http://www.life.hu/legykepben/20131210-leonardo-dicaprio-amerikai-szinesz-mostohatestvere-adam-farrar-eltunt.html Évente 40 ezer kutya vár gazdára http://www.life.hu/legykepben/20131206-evente-40-ezer-kutya-var-gazdara-indul-a-szabad-a-gazdi-program-1.html Betegen vállalta a filmezést a genetikus http://www.life.hu/legykepben/20131206-czeizel-endre-genetikus-betegen-forgatta-a-coming-out-cimu-magyar-komediat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.