Julia Roberts csemete várandós család, sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találgatásokra okot adó fotók jelentek meg a még mindig gyönyörű 46 éves színésznőről. A Micsoda nő egykori, szexi főszereplője nyilván nem akarja még nagydobra verni a hírt, de úgy tűnik, újabb csemetével gyarapodik a család.

A fotók valóban szemet gyönyörködtetőek, és ha jobban megnézzük, lehet valami a dologban, valami kerek, valami „dudor” valóban elemeli a ruhát, az egyébként még mindig karcsú Julia testétől. Ha a feltételezések beigazolódnak, akkor Julia csatlakozik azoknak a világhírű szároknak a sorához, például Halle Berryhez, Uma Thurmanhoz, Mariah Careyhez illetve Madonnához, akik negyven felett (is), vagy akkor vállaltak utódot.

Forrás: AFP

Ilyen testtel 44 évesen? Minden nő megirigyelheti Julia Roberts vonalaithttp://www.life.hu/anyaskodj/20120412-ilyen-testtel-44-eves-minden-no-megirigyelheti-julia-roberts-vonalait.htmlJulia Roberts és Tom Hanks: új szerelem negyven feletthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110630-julia-roberts-es-tom-hanks-uj-szerelem-negyven-felett.htmlKivasalt sztárok, avagy Julia Roberts nem elég széphttp://www.life.hu/szepulj/20110816-kivasalt-sztarok-avagy-julia-roberts-nem-eleg-szep.htmlJulia Roberts és Tom Hanks: új szerelem negyven feletthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110630-julia-roberts-es-tom-hanks-uj-szerelem-negyven-felett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.