Rácsodálkozott a karácsonyra az úszónő

úszás karácsony Jakabos Zsuzsanna élsport készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte rácsodálkozik a karácsonyra Jakabos Zsuzsa úszónő, aki eddig mindig a medencéből esett be a karácsonyfa alá. A vállműtéte óta rehabilitálódó élsportoló életében először úgy készülhet a karácsonyra, ahogy azt a hétköznapi családok teszik.  

Soha nem élte át a karácsonyi készülődést Zsuzsa, aki végre belekóstolhatott a karácsonyi vásárok hangulatába. Évek óta csak remélte, hogy egyszer ő is beszippanthassa a vásári sültek, frissen kivágott fenyőfa, a mézeskalács illatát.

Forrás: Just Creative
Zsédát leleplezte egykori iskolatársa http://www.life.hu/legykepben/20131209-kiderult-hogy-zsedaba-az-enekesnobe-volt-mindenki-szerelmes.html Gesztesit csókolva tér vissza Liptai http://www.life.hu/legykepben/20131210-liptai-claudia-a-joban-rosszban-zamori-alexaja-gesztesi-karolyt-azaz-furedi-attilat-csokolva-ter.html Évente 40 ezer kutya vár gazdára http://www.life.hu/legykepben/20131206-evente-40-ezer-kutya-var-gazdara-indul-a-szabad-a-gazdi-program-1.html Betegen vállalta a filmezést a genetikus http://www.life.hu/legykepben/20131206-czeizel-endre-genetikus-betegen-forgatta-a-coming-out-cimu-magyar-komediat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.