válság Gregor Bernadett párkapcsolat Somogyi István válás Válás előtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Fókuszában beszélt utoljára Gregor Bernadettel való kapcsolatáról, valófélben lévő férje, Somogyi István. A férfi kijelentette, harag nélkül váltak el útjaik.

Somogyi István azt állítja, egy spirituális élmény segítette abban, hogy magasabb szemszögből lássa megromlott házasságát, és elengedje Bernit. Hozzátette, kezdetben magát hibáztatta a történtekért, majd belátta, a kapcsolatuk kezdetekor meglévő elvárásai nem feletek meg a valóságnak, most pedig örül annak a kilenc évnek - amely bár sokszor viszontagságos volt - amit együtt tölthetett a szép színésznővel.

"Nehéz évek voltak, de szerettük egymást, de minél jobban szeretjük egymást, annál nagyobb teljességre vágyunk, de már nem voltunk együtt mindenben" - mesélte.

Berni és István házasságában néhány éve kezdődtek a problémák, előbb a férfi lépett félre, majd a színésznő szeretett bele kollégájába, Magyar Attilába. Később újra egymásra találtak, ám most beadták a válókeresetet. Berni ismét egyik színésztársa, Szarvas Attila mellett találta meg a boldogságot.

Elengedte volt férje Gregor Bernadettethttp://www.life.hu/szeress/20131205-somogyi-istvan-gregor-bernadett-szineszno-volt-ferje-bevallotta-eljott-az-ido-hogy-elengedje-bernit.htmlGregor Bernadettnek javult a memóriája (kedd)http://www.life.hu/legykepben/20131024-gregor-bernadett-agykontollal-tanul-szoveget.htmlGregor Bernadett: "Az a tűz elmúlt belőlem" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120603-gregor-bernadett-az-a-tuz-elmult-belolem-szily-nora.htmlGregor Bernadett: "Borzalmas hónapokat éltem át"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120526-gregor-bernadett-borzalmas-honapokat-eltem-at-egy-kave-szily.htmlGregor Bernadett újra szerelmes - de nem Magyar Attilábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-frizbi-gregor-bernadettet-visszafogadta-ferje-keleti-gyorgyi-pedig-gyogyszerfuggo-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.