A Facebookon a ByTheWay nyeri az X-Faktort

győztes Kocsis Tibor X-Faktor Vastag Csaba Facebook ByTheWay Danics Dóra Keresztes Ildikó párbaj Krasznai Tünde Oláh Gergő Geszti Péter Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi győztesekkel, egykori mentorokkal latolgattuk az esélyeket, de csekkoltuk a versenyzők Facebookos oldalait is. Figyeljétek a Life.hu-t, mert indul a nagy X-Faktor hétvége!

A nagy kérdés most, hogy ki nyeri meg a 2013-as tehetségkutatót. Vajon Danics Dóra, aki még egyszer sem párbajozott? Ti is arra szavaztatok, hogy a szőke tehetség lesz idén a befutó. Vagy Geszti Péter másik mentoráltja, Krasznai Tünde győzedelmeskedik, akit a show legmegosztóbb személyiségének tartanak? Netán idén először egy csapat, a ByTheWay nevét mondja majd ki Lilu, akik egy meglepő fordulat után tértek vissza a műsorba?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Feró sokszor hangoztatta, hogy szeretné, ha végre lány nyerné az X-Faktort, erre pedig most meg is van az esély két lánnyal a döntőben.

A Facebookon egyelőre a ByTheWay vezeti a versenyt. A fiúknak 39300 rajongójuk van a közösségi oldalon. Utána Danics Dóra következik 9900, majd Krasznai Tünde 6600 rajongóval. Ha itt dőlne el a szavazás, a fiúk nyernének.

Az RTL Klub X-Faktor oldalán már sokkal kiélezettebb a verseny, ha azt nézzük, hogy a dobogósok előző heti produkcióit hányan nézték meg. A múlt heten a legnézettebb klip Danics Dóráé volt, aki Rúzsa Magdi „Egyszer" című dalát énekelte, a klipet 29800-an látták. A ByTheWay Szikora Róbert egyik kedvencével, a Queen ohemian Rhapsodyval a második helyen áll 17800 megtekintéssel, Krasznai Tünde párbajdalát pedig 11900-an nézték meg.

Boldogtalan Keleti Györgyihttp://www.life.hu/legykepben/20131212-keleti-gyorgyi-elete-boldogtalan.htmlSzexi fehérneműben a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131212-karpati-rebeka-szepsegkiralyno-fehernemus-kepekkel-kedveskedett-rajongoinak.htmlMeztelen esküvőre készül Frabatohttp://www.life.hu/legykepben/20131212-a-tv2-edes-eleteben-meselte-el-frabato-hogy-meztelen-eskuvore-keszul.htmlNem perlik a playmate-ek Keleti Györgyithttp://www.life.hu/legykepben/20131211-keleti-gyorgyit-nem-perlik-a-konyben-magukra-ismero-playmatek.htmlVV Cristofel: "Pofoztam és leköptem Veronikát"http://www.life.hu/legykepben/20131211-vv-cristofel-valosagshow-hos-a-bironak-bevallotta-megpofozta-es-lekopte-vv-veronikat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.