Szikora Róbert X-Faktor ByeTheWay döntő X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze, persze, tudjuk, hogy a ByTheWay tagjai is nagyon izgulnak már a finisben, de valahogy rajtuk kevésbé látszik ez, mint a lányokon. Igaz, ők négyen vannak és egymásban is tartják a lelket. Tudjátok, a Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Kövessétek velünk az eseményeket!

Bármennyire viccesek is a ByTheWay-srácok, a próbán - éppúgy, mint az élő műsorokban - maximálisan odafigyelnek egymásra.

Kukkants be a kulisszák mögé is! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Mentoruk, Szikora Róbert szerint - akivel az interjúnkat szombaton olvashatjátok - többek között ez az érzelmi intelligencia az, ami miatt kijelenthetjük: bennük biztosan megvan az X. Ennek ellenére nincs könnyű dolguk Dóra és Tünde szombati produkcióit látva, a lányok bizony kemény ellenfelek lesznek.

Bence, Olivér, Ya Ou és Sziki amúgy a folyosón is alig válnak el egymástól, folyamatosan pörögnek vagy ugratják egymást. Mindezt olyan szeretettel teszik, hogy igazán örülünk neki, hogy visszatérhettek a tehetségkutatóba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.