műsorvezető tévé igazgató Rózsa György fodrász szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert tévés Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorában vallotta be, a tévézés mellett két másik szakma vonzotta még fiatal korában.

Rózsa György a Kapcsoltam című kvízműsorban vált ismertté. Akkoriban az egész ország rajongott a műsorvezetőért, aki bevallotta, a tévézés előtt másfelé is kacsintgatott.

Forrás: RTL Klub
Keleti Andrea szívesen dirigálhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-keleti-andrea-tancosno-szivesen-hordja-a-nadragot-egy-kapcsolatban.htmlMár a próbán lenyűgöző Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131213-krasznai-tunde-az-x-faktor-versenyzoje-duettpartnerevel-is-probalt-a-szombati-versenyre.htmlA Facebookon a ByTheWay nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131213-a-facebookon-a-bytheway-a-x-faktor-honlapjan-danics-dora-nyerne-az-x-faktort.htmlMeztelen esküvőre készül Frabatohttp://www.life.hu/legykepben/20131212-a-tv2-edes-eleteben-meselte-el-frabato-hogy-meztelen-eskuvore-keszul.htmlA szőrösre bukik a magyar zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-czutor-zoli-magyar-zenesz-a-szorosre-bukik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.