Megbántódott a ByTheWay Geszti kritikáján

kritika ByTheWay mentor Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is eltörött a mécses a ByTheWay tagjainál vasárnap este. A fiúk elárulták, ennek oka egyrészt a meghatottság volt, másrészt pedig Geszti Péter kritikája olykor szíven ütötte őket.

Bár a srácok szomorkás arccal jöttek le a színpadról, rögtön a terveikről beszéltek, és hozzátették: egyáltalán nincsenek elkeseredve. Annyit azonban megsúgtak, bántja őket, hogy Geszti Péter sokat kritizálta a teljesítményüket.

Forrás: [origo]

"Amíg Szikora Róbert minden esetben méltatta Danics Dórát is, addig mi nem éreztük azt, hogy Pétertől ezt visszakapnánk. Ez rosszulesett, de lehet, hogy mi lettünk a végére túl érzékenyek. Azt persze nem tagadjuk, hogy Geszti Péter bírálataiból is sokat tanultunk, de a fináléban jobban örültünk volna, ha tőle is több jó szót kapunk" - mondták a srácok.

Fura jelet kapott a ByTheWay énektanárahttp://www.life.hu/szorakozz/20131215-hunyadi-laszlo-a-bytheway-enektanaranak-zoknijan-egy-nagy-x-van-ami-szerinte-jelzes-erteku.htmlBozsek: "Nem miattam van itt a ByTheWay"http://www.life.hu/szorakozz/20131215-bozsek-mark-des-laszlo-es-takacs-nikolas-mesel-a-kozos-munkarol-x-faktoros-duettpartnereikkel.htmlByTheWay: "Nem bírtuk visszatartani a sírást"http://www.life.hu/legykepben/20131215-bytheway-meghato-pillanata-az-x-faktor-dontoben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.