Kiszel Tünde naptár kislány műsor Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen jól még sosem nézett ki Kiszel Tünde, mint a hétfőn este megrendezett, jövő évi naptárának a bemutatóján! A korának megfelelően öltözött fel és a haja is ízléses, alkalmi frizurába volt fésülve.

Sok probléma után végre elérkezett a nap, amikor Tünde megtartotta jövő évi, immár 13. naptárának bemutatóját, amelyből a Life.hu már pár képet már megmutatott. Az ország legismertebb naptárdívája az eseményen családja, barátai és rajongói társaságában a születésnapját is megünnepelte, ennek pontos évszámát viszont továbbra sem árulta el. Az est folyamán volt kacagás és könnyek is hullottak.Tünde egészen elérzékenyült, amikor a lassan nagylánnyá cseperedő Donatella énekelt neki egy dalt, viszont jókat nevetett Ihos József humorista poénjain.Tünde mellett ezúttal egyetlen fiatal fiú sem igyekezett rivaldafénybe kerülni, viszont meglepetésvendégként feltűnt a néhai Komár László ügyvédje, Grespik László, aki elárulta, nagy tisztelője a naptárdívának, és csodálja, hogy Tünde a munkásságát ért számos támadás ellenére is ennyire kiegyensúlyozott és boldog. Végül Tihanyi Tóth Csaba, a Barátok közt sztárja is befutott felköszönteni Tündét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Ihos József is felköszöntötte Tündét Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.