Szén-monoxid-mérgezés áldozata lett az atléta

halál atléta Kun Zita zuhanyzás Magyar Atlétikai Szövetség Szén-monoxid-mérgezés tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán Egerben elhunyt Kun Zita, az egyik legreményteljesebb magyar atléta. 13 éves volt.

Petrovai József, az Egri Városi Sportiskola edzője az MTI-nek azt mondta, az orvosok hiába küzdöttek a kómába esett lány életéért. A sokszoros utánpótlás magyar bajnok, több európai viadalon győztes sportoló vasárnap lakásában zuhanyzás közben szenvedett szén-monoxid-mérgezést.

Kun Zita Forrás: Magyar Atlétikai Szövetség
Új műsora lesz Sebestyén Balázsnakhttp://www.life.hu/legykepben/20131218-sebestyen-balazs-musorvezeto-egesz-estes-onallo-show-t-kaphat-az-rtl-klubon.htmlKlapka György tinédzserrel smárolthttp://www.life.hu/legykepben/20131218-klapka-gyorgy-az-uj-birodalmaba-vitte-el-life-hu-riporteret-ahol-vadonatuj-mediaeszkozokkel.htmlLeleplezték az X-Faktor-szavazások eredményeithttp://www.life.hu/legykepben/20131217-az-rtl-klub-leleplezte-azx-faktor-szavazasok-eredmenyeit.htmlKirály L. Norbi visszaadta örökbefogadott kutyájáthttp://www.life.hu/legykepben/20131217-kiraly-l-norbi-visszaadta-az-orokbefogadott-kutyajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.