Két év próbaidőre ítélték az ismert zenészt

Forrás: Balázs Pali -
próbaidő rokkantkártya Balázs Pali bíróság parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja rokkantkártyájával parkolt, lebukott a romantikus dalairól ismert énekes.

A negyvenöt éves, könnyfakasztó dalairól elhíresült zenészt még novemberben kapták azon, hogy nem a saját, hanem édesapja nevére kiállított rokkantkártyával parkol a Nyugati téri plázánál. A rendőrök megvárták, hogy végezzen a szabálytalanul parkoló sofőr, aki azonnal, készséggel elismerte, hogy hibázott.Talán ennek köszönhető, hogy a hivatalos eljárás végén, a bíróság végül még csak pénzbüntetést sem szabott ki Balázs Palira, csupán két év próbaidőre bocsátotta -írja a Blikk.

Forrás: Balázs Pali

A vétlen édesapa kártyáját egy évre bevonták, az okmányt egy év után lehet újra visszakérni az okmányirodától, és ha az érvényes, automatikusan visszakerül a tulajdonosához.

Talán enyhének tűnhet a bíróság döntés, tekintve, hogy nem is olyan régen egy másik ismert személyiség, Liptai Klaudia ült hasonló okból a vádlottak padján, és őt a bíróság több, mint egymillió forintos pénzbüntetésre ítélte. Igaz, hogy a műsorvezetőnő elhunyt édesanyja rokkantkártyájával követte el a visszaélést, valamint több magyarázattal is előállt arra vonatkozóan, hogyan kerülhetett az említett rokkantkártya a szélvédőjére.

Liptai Claudia személyesen vette át a rokkantkártyás iratokathttp://www.life.hu/legykepben/20120927-liptai-claudia-szemelyesen-vette-at-a-rokkantkartyas-ugy-iratait.htmlBlilincsben Liptai? - Elfogatóparancsot adhatnak ki ellenehttp://www.life.hu/legykepben/20120926-liptai-claudia-szinesznot-musorvezetot-kozirathamisitas-vadjaval-bilincsben-vihetik-a-birosagra.htmlLiptait elítélték - Vagy fizet, vagy ülhttp://www.life.hu/szorakozz/20130214-liptai-claudia-musorvezetot-eliteltek-kozokirathamisitas-miatt-egymillio-forint-birsagot-kell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.