baba Andy Vajna gyerekvállalás Vajna Tímea élethű Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmproducer felesége egy élethű babát tart a kezében.

Első pillantásra olyan, mintha egy valódi apróságot dédelgetne a karjaiban Andy Vajna neje. Aztán kiderül, hogy ez "csak" egy félelmetesen élethű baba. Timi az Instagramjára töltötte fel a fotót, innen tudjuk, hogy a játék Andy tündéri keresztlányáé lesz.

Forrás: Instagram/timeapalacsik

Nem sokkal később kirakott az oldalára egy hasonló képet, csak már egy hajas babával.

Forrás: Instagram/timeapalacsik

Ennek nem tudni, mi lesz a sorsa: ajándékba kapja egy gyerkőc, vagy annyira megtetszett Timinek, hogy megtartja magának. Korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy a gyerekvállalással még vár és csak akkor szül gyereket híres férjének, ha jobban megismerik egymást.

Óriási luxusban élt Vajna Hollywoodbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131217-andy-vajna-filmproducer-nagy-luxusban-elt-hollywoodban.htmlÉrvénytelen lehet Vajna és Palácsik házassága?http://www.life.hu/szeress/20131215-ervenytelen-lehet-andy-vajna-es-palacsik-timea-hazassaga.htmlDögösen bulizott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20131128-vajna-timea-bertok-maja-andy-vajna-berki-krisztian-katz-david-videojaban.htmlVajna Tímea Sarka Kata üzlettársa leszhttp://www.life.hu/legykepben/20131120-vajna-timea-es-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-kft-ugyvezeto-igazgatojanak-uzlettarsa-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.