Öt hosszú hétvége lesz idén

Forrás:www.publicdomainpictures.net -
karácsony Pünkösd naptár halottak napja húsvét hosszú hétvége pihenőnap március 15. 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A január elsejével hatályos NGM-rendelet szerint idén csupán öt hosszú hétvégében lesz részünk. 

A március 15. és november 1. például idén szombatra esik, ám a május elsejét, ami egy csütörtöki nap lesz, "meghosszabbítva" élvezhetjük, ugyanis a 2-a péntek pihenőnap.

Forrás:www.publicdomainpictures.net

Az augusztus 20. egy szerdai napra esik, így a hét első és második fele munkával telhet azoknak, akik nem vesznek ki szabadságot. Október 23. viszont csütörtökön lesz, így másnap, pénteken sem kell majd dolgozni. Ezt a pénteki napot egy héttel korábban, október 18-án, szombaton kell majd ledolgozni.

2014-ben december 24. szerdára esik, ami már pihenőnapnak számít, de emiatt december 13-án szombaton dolgozni kell. Így karácsonykor öt szabadnap jön ki egyben.Tehát a hosszú hétvégék a következő időpontokra esnek:

Nagyszombat-húsvétvasárnap-húsvéthétfő: április 19-20-21.
Pünkösdöt megelőző szombat-pünkösdvasárnap-hétfő: június 7-8-9.
Május 1. csütörtök és az azt követő három nap
Október 23-24-25-26.
December 24. szerda és az azt követő négy nap

Vonatjegyre se telik Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-anyagi-problemakkal-kuzd.htmlTóth Gabi kifakadthttp://www.life.hu/legykepben/20131230-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-a-facebookon-fakadt-ki.htmlTaxisként dolgozik Szulák Andrea párjahttp://www.life.hu/legykepben/20131230-szulak-andrea-szineszno-enekesno-parja-gabor-taxiskent-dolgozik.htmlKrasznai Tünde magányra vágyotthttp://www.life.hu/legykepben/20131229-az-rtl-klub-x-faktoranak-dobogosa-krasznai-tunde-maganyra-vagyott-es-alberletet-keres.htmlBatánovics Lilit kiraboltákhttp://www.life.hu/legykepben/20131219-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnojet-batanovics-lilit-kiraboltak-elvittek-a-telefonjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.