Bódi Sylvi mindenkinek megbocsátott

facebook/Bódi Sylvi -
Bódi Sylvi Újév megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kíváncsiak rá, hogy hazánk egyik legszebb lánya milyen buliban töltötte az év utolsó napját és hogyan tervezi az új évet.

"Semmilyen buliba nem vágytam. Az elmúlt 5 év szilveszterei közül minimum 3-at itthon töltöttem egyedül. Mielőtt elkezdenétek sajnálni, hadd mondjam el, hogy ez a saját döntésem volt, én akartam így.

facebook/Bódi Sylvi
Müller Attila és kedvese útjai szétváltakhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-muller-attila-nem-kedvesevel-larion-zoeval-szilveszterezett.htmlMalacokat árul a politikushttp://www.life.hu/legykepben/20131228-schmuck-andor-politikus-ujevi-szerencsemalacokat-arul.htmlEgy kislánynak segített Schumacher, amikor elesetthttp://www.life.hu/legykepben/20140102-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-egy-baratja-kislanyanak-probalt-segiteni-amikor.htmlÖt hosszú hétvége lesz idénhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-2014-ben-ot-hosszu-hetvege-lesz.htmlVonatjegyre sem telik Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-anyagi-problemakkal-kuzd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.