Egy kislánynak segített Schumacher, amikor elesett

Forrás: Origo -
síbaleset Forma-1 kislány Michael Schumacher kölcsönzés síléc segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bild információja szerint a 2012-es év végén visszavonult Forma-1-es pilóta egy barátja kislányának próbált segíteni, amikor megtörtént a baj – számol be az Origo. 

A német Bild csütörtök reggel újabb részleteket árult el Michael Schumacher vasárnapi síbalesetéről. Az újság információi szerint a hétszeres F1-pilóta, aki tapasztalt sízőnek számított, egy ismerős kislánynak akart segíteni, amikor a gyerek elesett. Schumi felsegítette, eközben két kijelölt pályarész között nekiütközött egy hóval befedett kőnek, majd az esés során egy sziklába verte a fejét, és életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Forrás: Origo

Állítólag épp csak elindult, amikor a szerencsétlenség történt, ezért az esés biztosan nem nagy tempónál történt. Az is kiderült, hogy Schumacher nem saját, hanem kölcsönzött felszereléssel síelt. A Bild azt írja, az egyik síléc kötése nem oldódott ki az eset után, a rendőrség ezt is vizsgálja. Az újság felvetette, hogy a sportoló talán a rosszul bekötött lécével volt elfoglalva, amikor a baleset történt, ezért nem tudta a kezével védeni magát.

A legutolsó hírek szerint az autóversenyző állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen. Továbbra is mesterséges kómában tartják. Szóvivője, Sabine Kehm azt mondta, a kórház csak akkor ad újabb tájékoztatást Schumacher állapotáról, ha pozitív vagy negatív változásról tudnak beszámolni. Csütörtökre egyelőre nem hirdettek ki újabb sajtótájékoztatót.

Javult Schumacher állapota, de még életveszélyben vanhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-michael-schumacher-hetszeres-forma-1-es-vilagbajnokon-ujabb-mutetet-hajtottak-vegre-kicsit-javult.htmlSchumacher jelenlegi állapota stabilhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140101-schumacher-jelenlegi-allapota-stabil.htmlAz a kérdés, egyáltalán túléli-e Schumacherhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131231-a-felipe-massat-is-muto-szakember-veres-robert-szerint-michael-schumacher-nagyon-sulyos-serulest.htmlKépregény készült Schumacher balesetérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-sibaleseterol-kepregeny-keszult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.