Varga Dénes a világ legjobb vízilabdázója

Forrás: http://www.waterpolo.hu/ -
Varga Dénes FINA vízilabda Hosszú Katinka legjobb sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Dénest két szövetség is 2013 legjobb vízilabdázójának választotta! Gratulálunk!

A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) is Varga Dénest választotta 2013 legjobb vízilabdázójának. A szavazás második helyén Nagy Viktor, a magyar válogatott kapusa szerepelt. A szavazáson a FINA tagszövetségeinek képviselői, szakemberek, szakújságírók vettek részt, összesen 674-en. A két magyar együttesen a szavazatok több mint 80 százalékát kapta meg.

Forrás: http://www.waterpolo.hu/

A nőknél is szerepel magyar a legjobbak között: a katalán fővárosban világbajnoki bronzérmes válogatott balkezes centere, Bujka Barbara holtversenyes harmadik lett. Ugyancsak a harmadik helyre futott be az úszónőknél Hosszú Katinka, aki nyáron ment férjhez.

Hosszú Katinka hat érmet szerzett két óra alatthttp://www.life.hu/legykepben/20131012-hosszu-katinka-hat-ermet-szerzett-moszkvaban-az-uszok-rovidpalyas-vilagkupasorozatanak.htmlSzexi képeken pózol Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/legytrendi/20131001-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-megmutatta-szexi-oldalat.htmlHosszú Katinka és férje megmutatták gyűrűikethttp://www.life.hu/szeress/20130910-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszo-es-ferje-shane-tusup-megmutattak-eskuvoi.htmlFérjhez ment Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/szeress/20130823-hosszu-katinka-hozzament-edzojehez-shane-tusuphoz-a-seychelleszigeteken.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.