meghibásodás szerencsétlenség lezuhanás alkatrész Károly herceg helikopter tragédia Camilla hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meghibásodott alkatrész miatt majdnem lezuhant Károly herceg és Kamilla hercegnő helikoptere.

Halálközeli élményben volt része Károly hercegnek és feleségének, Camillának. A hercegi pár tavaly májusban helikopterrel utazott Londonból Walesbe, amikor egy apró fémgolyó miatt tönkrement egy alkatrész. Emiatt a helikopter egy irányba pörögni kezdett.

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

Csak a pilótán múlott, hogy nem történt szerencsétlenség: nagy nehézségek árán, de sikerült kényszerleszállást végrehajtania. A hosszas kivizsgálás miatt az esetet csak nemrég hozták nyilvánosságra.

Vilmosék új háza Camilla volt szerelmi fészkehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130108-vilmost-herceg-tronorokos-es-katalin-hercegno-uj-otthona-camilla-es.htmlJelentéktelen szeretőből csinos hatvanas lett Camilla Parker-Bowleshttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-camilla-parkerbowles.htmlEzért kerülhettek be a királyi családba? Íme, Diana és Camilla hercegnő sikerének titka!http://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110701-ezert-kerulhettek-be-a-kiralyi-csaladba-ime-diana-es-camilla.htmlÍgy festett gyerekként Károly herceghttp://www.life.hu/life/galeria/20131114-fotokon-akkor-es-most-karoly-walesi-herceg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.