Létezik barátság a VV luxusbörtöne után?

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
valóvilág barátság VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon születnek-e igaz barátságok a villalét után, vagy csak az érdek tartja össze a műsor után az egykori villalakókat? A VV 5 győztese, Knapp Attila őszintén vallott a luxusbörtön utáni kapcsolatairól.

Az összeférhetetlen kategóriában indult Attila a Tujának becézett VV Csabával küzdött meg a VV5 főnyereményéért. A helyes pasik kategóriában bekerült egyetemista lett Attila nagy riválisa, aki sohasem tartozott a cinkosai közé, ráadásul rá is mozdult villabeli barátnőjére, VV Kingára. A két nagyon különböző fiú végül együtt szorongott a műsor utolsó perceiben, kinek a nevét mondja ki a műsorvezető, kinek változik meg végérvényesen az élete. Végül Attila vitte el a főnyereményt, a lakást, a kocsit és a havi 1 millió forintot. Tuja csak kisebb ajándékot nyert és valami fontosat: egy őszinte barátot.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Rátalált a szerelem Péter Szabó Szilvirehttp://www.life.hu/legykepben/20140109-peter-szabo-szilvi-enekesnore-ratalalt-a-szerelem.htmlAdrien Brody anyját alakítja a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20140108-adrien-brody-anyjat-alakitja-a-magyar-szineszno-onodi-eszter.htmlFérje után nyomoztatott a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20140108-ferje-utan-nyomoztatott-a-kozismert-szineszno.htmlHajdú Péter óvatoskodik a sípályánhttp://www.life.hu/legykepben/20140108-hajdu-peter-ovatosan-siel.htmlTatár Csilla nyakába egy kígyót pakoltakhttp://www.life.hu/legykepben/20140109-tatar-csilla-a-tv2-sztarjanak-nyakaba-egy-kigyot-raktak-a-mokka-adasaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.