Bereczki Zoltán próza szerep színház ének
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán már a második évadját tölti a Centrál Színházban, ahová prózai szerepekre szerződött. Igazi prózai színészként csak ebben a színházban látható, egyébként természetesen vállal show-fellépéseket, koncerteket is.

A Centrál Színház Illatszertár című édes-bús komédiájában egy hiú gigerlit, Kádár urat, a Függöny fel! bohózatban egy öntelt és szerelmes színészt játszik, aki egyébként éppen egy izgalmas randevúra készül, amit aztán a körülmények rémálommá változtatnak a számára.

Forrás: TV2

Alig egy hónapja, hogy megnyerte a TV2 Sztárban sztár versenyét. Bár rengeteg siker érte és sok-sok elismerést kapott, ez mind nem a véletlen műve. A művészi pályáját nagy műgonddal tervezi meg, kevesen tudják róla, hogy miközben a Színművészeti Egyetem musical szakára járt, elvégzett egy közgazdászképzőt is. A pontosság, az alaposság, a precizitás minden alakítására jellemző. A prózai szerepei is pontos koreográfiát követnek. Kádár úrnak is sajátos mozgása van, de Garry szerepében olyan, mintha nem is lennének izületei. Ugrál, esik, kel, holott „csak” prózai szerep.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.