Bosszút állnak az öngyilkos diákért

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
bosszú fehérvári Árpád Szakképző Iskola agysérülés öngyilkosság zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, kedden este a fehérvári Árpád Szakképző Iskolában öngyilkosságot kísérelt meg egy diák. Társai szerint a folyamatos zaklatásokért akart a halálba menekülni a 17 éves fiú. A város lakói bosszút esküdtek a srácot terrorizálók ellen. 

Revansot akarnak venni a fiatalok azon a bandán, akik miatt S. Krisztián kedd reggel a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájában társai szeme láttára levetette magát a legfelső emeletről - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

"Egész Fehérvár azokat az arcokat keresi, akik bántották és csicskáztatták Krisztiánt! Ha megtalálják őket, nagy verésre számíthatnak" – mondta el a fiú egyik barátja a napilapnak. Krisztián barátai és ismerősei úgy döntöttek, maguk akarják megkeresni és megbüntetni a felelősöket, a közösségi portálon pedig az alábbit tették közzé: „Keressétek, hogy ki volt, és ha megtudjuk, szétverjük őket".

A családtagok is hallották, hogy véres megtorlás készül, ők azonban nem szeretnék, hogy ilyen véget érjen a történet, inkább a hatóságokra bíznák az igazságszolgáltatást. Csütörtökre sikerült stabilizálni a kamasz állapotát, és Budapestre szállították, ahol többórás műtéten esett át. A fiúnak több csontja eltörött, a lépe leszakadt, és agysérülése is van. Úgy tudni, javultak a túlélési esélyei, de még így is csak 60 százalékot jósolnak neki az orvosok.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.