Két férfi között csattant el az első csók a Való Villában

csók Videolife videó show-műsor show Való Világ Villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárriporterünk, Katz Dávid a nemrégiben elkészült Való Világ villájában járt. Istenes Bence elárulta neki, hogy tehetségesebbnek tartja magát Sebestyén Balázsnál, de ott volt akkor is, amikor elcsattant az első csók két férfi között. Íme.

Összeszurkálták egymást a Viktorokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-a-ket-viktor-osszeszurkalta-egymast.htmlKiderült, milyen műsort kap Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20131220-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-elarulta-milyen-uj-musora-lesz-sebestyen-balazsnak.htmlIstenes Bence kiütötte az RTL nagyágyúit!http://www.life.hu/legykepben/20131219-valo-vilag-6-januar-12-en-indul-lilu-es-istenes-bence-a-musorvezetok.htmlÍgy néz ki pucéran Istenes Bence?http://www.life.hu/szorakozz/20131117-istenes-bence-meztelen-az-xfaktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.