valóvilág TV2 nézettség RTL II Napló Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint hatszázezren kapcsoltak vasárnap este az RTL II-re. Úgy tűnik, a ValóVilág még mindig érdekli a televíziónézőket.

Erősen kezdett a ValóVilág. A hazai háztartások csak 60 százalékában fogható az RTL II, így az 1-2 százalék körül teljesített az utóbbi hónapokban. Most azonban az induló valóságshow jól teljesített, a 18-49-es korosztály 15,63 százaléka volt kíváncsi az új villalakókra, ez pedig azt jelenti, hogy több mint 650 ezren kapcsoltak egy olyan kábeltévére, ami nagyon sok háztartásban nem is fogható.

Alexa, a büntető kacajú lány Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Összehasonlításképpen: a TV2 Naplója ugyanakkor kezdődött, mint a VV6, és 597 ezren kapcsoltak oda. Az RTL II-nek csak az anyacsatornát nem sikerült megvernie a műsorsávjában.

Ki szexel leghamarabb a VV-Villában - Videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20140112-katz-david-videojaban-vv-simon-vv-aurelio-vv-alexa-vv-iza-vv-charlotte-es-vv-zsolt.htmlTéríteni érkezett a villába Simonhttp://www.life.hu/szorakozz/20140113-az-rtl-ii-valovilaganak-simonja-a-televizionezes-ellen-kampanyol-a-villaban.htmlElstartolt a VV6 - Hatan beköltöztekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-ii-valovilag-6-villajaba-bekoltotott-aurelio-iza-charlotte-simon-zsolt-es-alexa.htmlBotrányos csók, villalakók, heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-az-ejjel-nappal-budapest-abraham-edit-a-baratok-kozt-a-zambo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.