Kritikus pontok a villában, ki fog itt takarítani?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ValóVilág6 villa öko lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóban nagyon trendi az öko stílusban berendezett Való Villa, de vajon ki fogja takarítani azokat a pontokat, amelyekre jó ránézni, de potenciális porfogó helyek? 

El tudja valaki képzelni, hogy a modellszakmára vágyó Iza, a médiába készülő Dorka vagy a hoszteszként dolgozó Alexa, netán a partiéletet felpörgetni vágyó Charlotte Courage néven DJ-ként próbálkozó lány fog nekiállni takarítani a villa kritikus részein? Kétségeink vannak, hogy pia vagy pucérkodás helyett súrolószerrel vagy portörlővel a kezében látjuk valamelyik lányt is, de azért bemutatjuk, hogy mely pontokra kellene erősebben koncentrálniuk a magamutogatásban már profi szépségeknek, vagy akár a kigyúrt izompacsirtáknak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Remek porfogónak bizonyulnak a faltól elálló levelek, vajon ezt egyenként fogja valaki portalanítani?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tisztálkodás során szőrszálak, hajszálak kerülhetnek a kövek alá. Melyik villalakóból nézzük ki, hogy egyenként ki fogja szedni a köveket és kipucolja alatta?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az asztal nagyon natúr, ebből kifolyólag érdes a felülete, megül benne a kosz, az ételmaradék.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A szőnyeg remek és trendi darab, porszívózni nem lehet, csak kiporolni. Vajon a cicababák szőnyegportalanítással fognak bajlódni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.