Öngyilkos lett egy 17 éves diáklány

Forrás: AFP/Belga -
zuhanás Hetedik rendőrség öngyilkosság Zalaegerszeg emelet nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetedik emeletről ugrott ki a tini, akinek életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek.

A 17 éves kamasz vasárnap este 7 óra körül ugrott ki egy zalaegerszegi lakás ablakából. A zuhanást ugyan túlélte, de a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét és a helyszínen belehalt a sérüléseibe – írj a zaol.hu.

Forrás: AFP/Belga

A rendőrség egyelőre nem adott ki közleményt az ügyben, a tragédia körülményeit vizsgálják. Meg nem erősített információk szerint a lány barátjánál tartózkodott, így elképzelhető, hogy egy szerelmi civakodás miatt vetett véget az életének a fiatal lány.

Mint ahogy a Life.hu is megírta, ebben az évben nem ez az első hasonló tragikus eset. A fehérvári Árpád Szakképző Iskola belső aulájában az elmúlt héten egy diák délelőtt kiugrott a 3. emeletről. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba, állapota még mindig válságos.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Babát vár A Dal 2014 versenyzője!http://www.life.hu/legykepben/20140114-marge-a-dal-2014-versenyzoje-babat-var.htmlVV Simon furább, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-simon-a-valovilag-6-csodabogara-titkokat-arult-el-magarol.html24 kilótól szabadult meg Peller Mariannhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-peller-mariann-musorvezeto-24-kilotol-szabadult-meg-szules-utan.htmlKirabolták az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaithttp://www.life.hu/legykepben/20140113-joenak-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjanak-legenybucsuja-csunya-veget-ert-kiraboltak-a-fiukat.htmlFresh Andi fogyókúrával kezdi az évethttp://www.life.hu/legykepben/20140110-fresh-andi-fogyokuraval-kezdi-az-evet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.