Szulák berágott, felmondással fenyegette meg a színházat

Forrás: Szabo Balazs -
színház felmondás Szulák Andrea késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiverte a biztosítékot Szulák Andreánál, hogy Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója elárulta a Blikknek, kolléganője elfeledkezett a péntek esti előadásáról, és taxival sietett a színházba.

Szervezési hiba csúszott a nem nyomulós Szulák Andrea életébe, egy időben két helyen vállalt fellépést. Szerencsére időben észrevette az átfedést, és a Játékszín igazgatójának, Németh Kristófnak a segítségével gyorsan átrobogott a színházba, ahol kis csúszással elkezdődött a színdarab. Az a tény, hogy a tökéletes imázsra törekvő, ugyanakkor emberi hibát is elkövető művésznőről kiderült a baki, betette nála a kiskaput.

Forrás: Szabo Balazs

Pár órával később Szulák már nyugalomra intette rajongóit.

Később Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója Szulákkal közös nyilatkozatot adott ki.

Szulák berágott, felmond a Játékszínnélhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-szulak-hirtelen-felmondott-a-jatekszinnel.htmlLuxusmárkafüggő VV Aureliohttp://www.life.hu/legykepben/20140113-luxus-marka-armani-fuggo-vv-aurelio.htmlVV Izát szörnyű tragédia értehttp://www.life.hu/legykepben/20140113-vv-izanak-meghalt-a-baratnoje.htmlFresh Andi fogyókúrával kezdi az évethttp://www.life.hu/legykepben/20140110-fresh-andi-fogyokuraval-kezdi-az-evet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.