Aurelio női vetélytársat kapott- Simon szerelmes?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Simon vetélytárs szerelem szerelmi háromszög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete nyitotta meg a kapuit a Villa, máris több szerelmi szálon fut a 11 villalakó  élete. A szerelmi háromszögek bonyolódnak, és egy fura vonzalom is kibontakozóban van.

Mint ahogy délelőtt már megírtuk, Simon és Charlotte között szerelmi (?) románc alakult ki, a fiú volt az első olyan villalakó, aki nyelves csókot váltott. Bár Simon azzal a szándékkal vágott a villalétbe, hogy nem fog senkihez sem kötődni, Charlotte miatt alaposan összezavarodott.

A legviccesebb mégis Aurelio dühkitörése, majd az ezt követő, immár megszokottnak tekinthető könnyzápora volt.

A magát nagy nőcsábásznak tituláló fiút már akkor a sírás kerülgette, amikor is a számára oly kedves Teo egy szexis rúdtánc mutatvány után megcsókolta az általa csak "Öregnek" becézett, rangidős Lacit, aki begerjedt a lány vonaglástól és viszonzásképpen lesmárolta a lányt. Teo korábban kifejtette, hogy a 40-es férfi akár az apja is lehetne, mégis vele akarta féltékennyé tenni a teljesen rákattant, divatmániás Auréliót. Teo nem állt meg itt: hogy fokozza Aurélió gyötrelmét, a hálószobában heccből újabb csókcsatába keveredett, ezúttal Anikóval, aki valóban bejön a biszexuális lánynak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az Iza, Dorka és Zsolt háromszög lassan a végét járja. Bár Iza megszokta, hogy a kinti világban senki sem utasítja vissza, a villában rájött, hogy nem tetszhet mindenkinek. Az autók között pucsító lány tudomásul vette, hogy Zsoltnak jobban tetszik Dorka, mint ő. Először magában kereste a hibát, majd kiborult, kicsit később úgy döntött, hogy kiszáll a szerelmi háromszögből.

Breaking! Simon beállt az ötszázas sorba!http://www.life.hu/legykepben/20140119-simone-volt-az-elso-nyelves-csok-a-villaban.htmlExtrém autók között pucsított VV Iza http://www.life.hu/legykepben/20140119-extrem-autok-kozott-pucsitott-vv-iza.htmlÍgy lett bombázó csaj VV Teóból!http://www.life.hu/legykepben/20140117-igy-lett-bombazo-csaj-vv-teobol.htmlVV Laci Dr. Csernusnak már kitárulkozotthttp://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.