Budapesten fosztották ki a világutazót

Forrás: Thinkstockphoto -
kerékpár Japán bicikli Budapest világutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josihiro Simada japán világutazó öt éve indult útnak kerékpárjával. Most azonban nagy bajba került, ugyanis Budapesten megfújták a bringáját.

A különleges kerékpárt pénteken a 7. kerületben, a Kertész utca 35-ben lévő hostel udvaráról lopták el. A jó minőségű kerékpárzárát elvágták, a bringát elvitték - írja az Origo.hu.

Forrás: Thinkstockphoto

A japán világutazó 2008 óta van úton egyedi építésű, összecsukható kerékpárjával, amely elmondása szerint olyan, mintha a „teste egy része" volna, így nehezen pótolható – írja a Bikemag.hu. Josihiro az interneten kért segítséget, hogy megtalálja járgányát és folytatni tudja az útját.

Női fehérneműben pózoltak a VV fiúihttp://www.life.hu/legykepben/20140122-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-aurelio-vv-jozsi-vv-laci-vv-zsolt-vv-simon-noi-fehernemuben-pozolt.htmlBizarr! Ilyenek a dupla vécékhttp://www.life.hu/legykepben/20140122-a-bbc-tudositoja-steve-rosenberg-a-twitterre-a-szocsi-olimpia-helyszinerol-dupla-vecet-posztolt.htmlIlyen lesz a 4-es metróhttp://www.life.hu/legykepben/20140121-igy-fog-kinezni-a-mozaikokkla-boritott-4-es-metro.htmlMegvan a Nagy Duett első párosahttp://www.life.hu/legykepben/20140120-kiderult-a-nagy-duett-elso-parosanak-neve.htmlOrális szex a villában (18+)http://www.life.hu/legykepben/20140120-oralis-szex-aurelio-es-teo-kozott-a-villaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.