Gyúrós Józsi kihúzta a gyufát, büntetést kap?

Forrás: RTL II. -
VV Józsi Knapp Attila büntetés VV Eszter VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen nem vártuk el Gyúrós Józsitól, hogy gondolkodjon. Olyat hülyeséget csinált, ami miatt a korábbi széria  VVEsztere komoly büntetést kapott.

Gyúrós Józsi beköltözésekor azzal kábította a nézőket, hogy a villlalakó lányokkal majd ráraboltat a harcsájára. A kigyúrt, 8 általánossal rendelkező fiú a beharangozott akció helyett inkább folyamatosan barátnője után siránkozik, akinek a létezéséről beköltözésekor mélyen hallgatott. Annyira hiányzik neki, hogy titokban átadta az imádott nő telefonszámát a nézők szimpátia-szavazásán utolsó helyen végzett, emiatt a villa elhagyására kényszerülő Alexának és arra kérte a lányt, hogy hívja fel a kedvesét.

Forrás: RTL II.

VV Eszter, a ma már boldog édesanya, egy párbaj alkalmával adott át egy karkötőt Veronikának, amelyre felírta volt szerelme telefonszámát. A kacsaszájú lányt arra kérte, ha nem térne vissza a villába, hívja fel a férfit. Terve nem maradt titokban, ugyanis a kamerák mindent rögzítettek, és végül megkapta a büntetését.Miközben mindenki megnézhette a szeretteitől kapott karácsonyi videoüzenetet, ő nem kaphatta meg az övét, és ráadásként minden otthonról érkezett információtól eltiltották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.