Katalin hercegnő A Nagy Duett ValóVilág 6 Michael Schumacher Majka Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sem szűkölködtünk sztárhírekben. Újdonságok mellett már-már feledésbe merült régi fotókat is mutattunk nektek, figyelemmel kísértük Michael Schumacher állapotát, és többek között a ValóVilág 6 történéseit is naprakészen "szállítottuk" nektek. Ha lemaradtatok volna ezekről, most bepótolhatjátok. 

Sajnos az elmúlt napokban sem kaptunk megnyugtató híreket Michael Schumacher állapotáról. Neves neurológus állítja, a Forma-1-es pilótának apallic-szindrómája lehet, így egyáltalán nem garantált, hogy felépül. A család most egy szintén síbalesetet szenvedő, hetekig kómában lévő kisfiú szavaiból merít erőt.

Forrás: AFP/Fred Dufour

Felkavarta a kedélyeket Majka szakítása is. A műsorvezető persze nem Dundikától vált meg, zenésztársával, Curtisszel folytatják külön utakon tovább.

Forrás: Just Creative

Istenes Bence kapott a héten hideget-meleget. Előbb különös nadrágja miatt, később a pocakjáért savazták a kommentelők, és arra is fény derült, miért nem láthattuk még Lilut a ValóVilág 6 stúdiójában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Katalin hercegnő és Vilmos első találkozásakor készült, szinte már elfeledett fényképekre sokan kíváncsiak voltatok, mint ahogyan a pár eljegyzési fotóját is szívesen megnéztétek újra.

Forrás: ZUMAPRESS.com/UPPA/Z03

A Life.hu már a csatorna bejelentése előtt megszerezte A Nagy Duett párosainak listáját. Hogy melyik a legmeglepőbb közöttük, azt döntsétek el ti.

Rövidre vágatta a haját Csobot Adél. A csinos műsorvezetőnek szerintünk nagyon jól áll a pimasz hajviselet, reméljük, egy darabig nem növeszti meg tincseit.

Forrás: RTLKLUB

Természetesen a ValóVilág hírei sem hiányozhattak a repertoárunkból. Írtunk többek között Aurelio szerencsétlen próbálkozásáról Teónál, Simon és Charlotte szerelme beteljesüléséről és az első távozóról, Alexáról is. Azt is megtudtuk, hogy olvasóink szerint ki a legnépszerűbb Villa-lakó.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.