Katalin hercegnő álláshirdetés Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő Vilmos herceg alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álláshirdetést tett közzé a Buckingham-palota. Alapvetően a vendég fürdőszobák karbantartására keresnek embert, akinek azonban nem csupán a tisztítószerekkel, de a vendégekkel is tudni kell bánni, és a szobainasi feladatok mellett zsúrkocsis kiszolgálásban is járatosnak kell lennie. 

Az álláshirdetés szerint nem árt, ha a jelentkező kiválóan pucol ablakot, és felkészültnek kell lennie, ugyanis napi kapcsolatban lesz a királyi család tagjaival, így fontos a diszkréció.

Forrás: AFP/Carl Court

A munkáért évi 14 ezer 400 fontot (5 millió forint) fizetnek, amiért alaposságot, a részletekre való odafigyelést és kivételes hűséget várnak el. A sikeres álláskereső alapvetően a londoni Buckingham-palotában dolgozik majd, de a munkaköri leírás szerint évente bármelyik királyi rezidenciára kiküldhető lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.