Sipos Tomi fürdet és pelenkáz

2014.01.28. 09:00

Sipos Tominak szerencséje van novemberben született kislányával. Az Irigy Hónaljmirigy énekese először beszélt a babáról.

Nem szívesen osztja meg a magánéletét a nyilvánossággal Tomi, aki titokban nősült és gyermekéről sem mondott túl sokat születése után. Az elmúlt két hónap alatt belerázódott az apaságba és szívesen beszél megváltozott életéről.

Forrás: Facebook/Sipos Tomi

„Jó kislány Emma-Liza, nem a nyár végén, a koncertek időszakában, hanem novemberben jött világra, így szinte azóta végig otthon voltam vele én is. Rendes tőle, hogy hagyja a szüleit aludni, keveset sír. Én mindent csinálok, amit az első hónapokban egy férfi tud a babával tenni, pelenkázom és esténként megfürdetem. Semmi sem esik nehezemre, valahogy minden magától jön, minden gördülékenyen megy egyelőre, és remélem, így is marad. Minden gyerekhez való felszerelésünk megvan, hála istennek, a pelenkán kívül nem kellett semmit sem venni. A baráti társaságban sok a kisgyerek, mindent tőlük kaptunk” - mesélte Tomi, aki az Irigy Hónaljmirigy tagjaitól őssejtkupont kapott ajándékba.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen felemelő érzés apának lenni, más gyerekeivel kapcsolatban ezt nem tudod átélni. Napról napra, hétről hétre sodródunk bele a dolgokba, egyre ügyesebbek vagyunk a feleségemmel, Lindával, aki már a kislányom születése előtt is apának szólított.” 

 

énekeskislányapuka