Zámbó Krisztián új vállalkozást indít: Vajon bejön neki?

Forrás: RTLKLUB -
söröző X-Faktor Zámbó Jimmy csapos Zámbó Krisztián vendéglátó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az X-Faktor egykori vitatott versenyzője egy időre felhagy az énekléssel és kocsmát nyit, ahol különleges sörkínálattal várja majd vendégeit.

Zámbó Krisztián, aki nemrég élemódváltásba kezdett, menyasszonyával új vállalkozásba fog és vendéglátósnak áll. A pár különleges söröket árul majd – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB
Helyesírási baki az Édes életbenhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-a-tv2-edes-eletenek-felirataban-helyesirasi-hibat-vetettek.htmlBerki mégis átúszta a Dunáthttp://www.life.hu/legykepben/20140128-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-atuszta-a-dunat-hodi-pamela-izgult-erte.htmlEgymásnak esett VV Iza és VV Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20140127-az-rtl-2-valovilag-6-ban-vv-iza-es-vv-laci-egymasnak-esett.htmlVoksán Virágnak új szerelme vanhttp://www.life.hu/legykepben/20140127-voksan-viragnak-uj-szerelme-van-kiko-a-kutyus-oo.htmlVilágsztárokra hajazó produkciók A Dalbanhttp://www.life.hu/legykepben/20140125-elindult-az-mtva-n-az-eurovizios-dalverseny-magyarorszagi-valogatoja-a-dal-kiraly-viktor-george.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.