műsorvezető ValóVilág 6 Istenes Bence Miami Beach Amerika Lilu nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 műsorvezetője nemrég érkezett haza Miami Beachről, ahol családjával pihent.

Sokan találgatták, miért tűnt el a ValóVilág 6 adásaiból Istenes Bence mellől Lilu. A műsorvezető azonban leleplező képeket tett fel közösségi oldalára, ahol szívesen osztotta meg rajongóival az élményeit, amelyeket az amerikai nyaralás alatt szerzett.

Forrás: Facebook
Sosem látott videó Whitney Houston esküvőjérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20140129-whitney-houston-2012-ben-elhunyt-enekesno-es-bobby-brown-sosem-latott-eskuvoi-videojat-fedezte-fel.htmlAurelio diszkalkuliás - felmentették matekbólhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-vv-aureliot-diszkalkulias-felmentettek-matekbol.htmlSztrájk miatt késnek az európai járatokhttp://www.life.hu/legykepben/20140129-a-legiforgalmi-iranyitok-szerdai-sztrajkja-miatt-kesnek-az-europai-repulojaratok.htmlÉdes gyerekkori videó Katalinrólhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-katalin-cambridge-hercegnoje-11-evesen-eliza-doolittle-t-jatszotta-a-my-fair-lady-bol-egy-iskolai.htmlFura retró tárgyhoz ragaszkodik Magyar Attilahttp://www.life.hu/legykepben/20140123-magyar-attila-szinesz-fura-retro-targyxhoz-ragaszkodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.