Simonnak véget ért a ValóVilág

RTL 2 ValóVilág6 VV Simon VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasóinak legszimpatikusabb ValóVilág-játékosát nézők döntése alapján pénteken este azonnal kizárták a műsorból. Persze, a történtek után már nem is olyan rokonszenves a csodabogár...

Simon, vélhetően nem kevés alkohol hatására csütörtök este komoly vitába keveredett Vikivel. Szó, szót követett, majd a feldühödött csodabogár durván letépte a lány ruháját. Mivel a játék szabályzata a fizikális erőszak minden formáját tiltja, így a műsor szerkesztői úgy döntöttek a nézőkkel szavaztatják meg, mi legyen Simon sorsa.

A VV6 péntek esti összefoglalójában a mobilapplikáció felhasználóinak hatvan százaléka úgy döntött, hogy a csodabogárnak ezennel véget ér a játék. A döntést vele is közölték, azonnali hatállyal ki kellett költöznie a luxusvillából, amelyben mindössze 18 napot töltött.

Persze vannak, akik azt szeretnék, hogy a fiú visszakerüljön a játákba - a Facebook-on már meg is alakult a "Simont vissza a villába" közösség, melynek egyelőre még csak 1653 tagja van.

Újabb szerelem a ValóVilág-villában? http://www.life.hu/bulvar/20140131-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-izanak-vv-zsolt-utan-most-vv-krisztianra-faj-a-foga.htmlNéhány napja már pedzegeti Iza, hogy nem is olyan rossz csávó ez a Krisztián, most pedig elárulta, tetszik neki. TV + BulvárOrigoKamukenyereket eszünk?http://www.life.hu/news/20140131-atvernek-minket-a-pekeke-akik-kulonfele-trukkoket-hasznalnak-ahhoz-hogy-a-kenyerek-jo-minosegunek.htmlA kelesztési idő, a lisztek minősége, a színezőanyagok használata csak pár trükk, amivel átvernek minket a trükkös pékek.News--Tudd meg, mi vár rád a Fa-Ló évébenhttp://www.life.hu/horoszkop/20140131-a-kinai-asztrologia-szerint-a-2014-es-ev-a-fa-lo-eve-amely-az-intellektus-es-a-gondolatok.htmlA Fa-Ló éve sok jót ígér, hiszen egy paripa lendületével szárnyalhat az intellektusod és a gondolatod, amit időnként nem árt megfékezni.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.