Díjeső a Story-gálán! Íme a közönség kedvencei

színész kedvenc díjazott Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15. alkalommal került átadásra Magyarország legrangosabb közönségdíja, a STORY Ötcsillag díj és érték díj, melyet a nagy tekintélyű kuratórium, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor és Szinetár Miklós ítélt oda. Nézd meg, kiket szeret legjobban a közönség és kiknek a munkásságát értékelte a szakma!!

Báli ruhát elő és indulhat az idei szezon első puccos gálája! Elérkezett az idei év egyik legrangosabb hazai eseménye, amit nem illett kihagyni egyetlen hazai sztárnak sem. A nagyszabású estélyen a magyar hírességek közösen ünnepelték meg 10 kategória legjobbjait, a közel egymilliós olvasótábor és a szakmai kuratórium szavazatai alapján.

Az estén érték díjat kapott a Vígszínház tagja, Elekes Péter, aki 9 éves tacskójáról, Zojáról nevezte el a díjhoz járó égi csillagát. Színésznő kategóriában Trokán Nóra munkásságát értékelték a legkíválóbbnak, és miután a tavalyi év csodásan alakult számára, erre emlékezve 2013-nak nevezte el a csillagát.

Trokán Nóra Forrás: TV2

Gyetván Csaba, az Ozone Network munkatársának ítélték oda a televíziós érték díjat, ő magáról, Csabának nevezte el csillagát. Az érték díj zenei kategóriában Herzku Ági népdalénekest jutalmazták, akinek csillagának a Bartók nevet adta.

Az estén közönségdíjat kapott Stohl András. A színész a Stohl András és Barnabás nevek kombinációjából Sabarnak nevezte el a csillagát, és ezzel azt is elárulta, hogy születendő gyermeke a Barnabás nevet kapja,

A zenei közönségdíjat az LGT együttes kapta, csillagukat egyszerűen csak LGT-nek nevezték el. Lilut is díjazták - ő lett a közönség kedvenc műsorvezetője, a csillaga pedig a Greg.

Az estén Friderikusz Sándort is elismerték, ő azonban betegség miatt nem lehetett jelen a gálán. A tévés a betegágyából üzent, és azt kérte, hogy csillagát mesteréről, Vitray Tamásról nevezzék el.

Friderikusz Sándor Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Leg leg kategóriában díjazták a TV2 Sztárban sztár című műsorát , az év televíziós produkciója pedig az X-Faktor lett immár negyedik alkalommal. Gratulálunk mindenkinek!

Szerelmek hete a sztárvilágban - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-a-life-hu-bulvarkokteljaban-valovilag6-vv-iza-vv-zsolt-vv-jozsi-csobot-adel-vv-beci-muri.htmlBarátságokról, szerelmekről és szakításokról is hírt adtunk a héten, de nem szűkölködtünk balhékban sem, amelyeket leginkább a ValóVilág 6 szereplői szolgáltatták. TV + BulvárOrigoBréking! Új lakó érkezik a villába!http://www.life.hu/bulvar/20140201-valovilag-simon-helyett-szombaton-uj-lako-megy-a-villaba.htmlPéntek este a nézők eldöntötték, hogya viselkedése miatt Simon távozzon a villából. Úgy tűnik, nem sokáig maradnak kevesebben a lakók - szombat este ugyanis új ember költözik be Simon helyett. TV + Bulvár--Megszületett Laky Zsuzsi második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140201-laky-zsuzsi-szepsegkiralyno-masodik-kislanya-megszuletett.htmlPéntek délután megszületett a 2003-as Miss Európa második gyermeke, Lujza. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.