Csordás Ákos sört csapol egy kocsmában

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB -
Tóth Gabi Csordás Ákos kocsma X-Faktor pultosfiúk Harsányi Levente ének sör munka X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente sportkocsmát nyitott, itt dolgozik Tóth Gabi egyik mentoráltja, Csordás Ákos. 

Még csak másfél hónapja ért véget a tehetségkutató, ahol Ákos igen szép helyezést ért el. Ezért is érdekes, miért dolgozik a fiatal fiú egy kocsmában, ahelyett, hogy énekelne.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

"Sok vendég felismer, rákérdeznek, mit keresek itt vagy fogok-e énekelni is. Nekik is el szoktam mondani, hogy az énekesi karrieremet is épít­getem, csak fokozatosan. Az X-Faktor előtt is poharaztam, de mivel általában hétvégén vannak fellépéseim, hétköznapokon meg utálok tétlenkedni, ezért jelentkeztem az álláshirdetésre. Csak utólag derült ki számomra is, hogy ki a tulaj" - nyilatkozta a Borsnak az X-Faktor döntőse.

Kiszel Tünde a ruhájához választott limuzint!http://www.life.hu/bulvar/20140202-kiszel-tunde-a-ruhjahoz-valasztotta-a-limuzint.htmlAz ismert arcok mellett több, a celebvilágban ritkábban forgó személy is részt vett a feledhetetlen ruhákat felvonultató, szombati Story gálán! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDíjeső a Story-gálán! Íme a közönség kedvenceihttp://www.life.hu/bulvar/20140131-friderikusz-sandor-ismet-a-csucson-ime-a-story-gala-dijazottai.html15. alkalommal került átadásra Magyarország legrangosabb közönségdíja, a STORY Ötcsillag díj és érték díj, melyet a nagy tekintélyű kuratórium, Halász Judit, Huszti Péter, Presser Gábor és Szinetár Miklós ítélt oda. Nézd meg, kiket szeret legjobban a közönség és kiknek a munkásságát értékelte a szakma!!TV + Bulvár--Dávid lesz a ValóVilág okos szépfiúja?http://www.life.hu/bulvar/20140201-valovilag-laza-david-koltozott-be-a-villaba.htmlEgy fiatal, igen jóképű úriember lett a ValóVilág új szereplője.TV + BulvárRTLKLUBHáromszor vált el Pikali Gerdahttp://www.life.hu/bulvar/20140201-pikali-gerda-szineszno-ketszer-a-szinpadon-egyszer-a-valosagban-valt-el.htmlPénteken három férfinak intett búcsút a csinos színésznő. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzerelmek hete a sztárvilágban - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-a-life-hu-bulvarkokteljaban-valovilag6-vv-iza-vv-zsolt-vv-jozsi-csobot-adel-vv-beci-muri.htmlBarátságokról, szerelmekről és szakításokról is hírt adtunk a héten, de nem szűkölködtünk balhékban sem, amelyeket leginkább a ValóVilág 6 szereplői szolgáltatták. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.