Eurovíziós Dalfesztivál tehetségkutató éneklés Kedvesem ByeAlex Azerbajdzsán versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex Kedvesem című számát választotta egy énekes az azerbajdzsáni Eurovíziós válogatóműsorban.

Azerbajdzsánban nem bízzák a véletlenre az Eurovíziós Dalversenyt. Tehetségkutató műsort csináltak a válogatóból, ezért első körben nem volt kötelező saját dallal indulni az énekeseknek. Orxan Sükürlü egy szál gitárral és tiszta éteri hanggal énekli Alex dalát.

Íme a videó a nyelvtörő dalfordítással:

Az eredeti vagy az azeri verzió a jobb?

Erzsébet miatt átalakítják Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20140204-katalin-cambridge-hercegnojenek-ruhatara-megvaltozik-ii-erzsebet-brit-kiralyno-parancsara.htmlA brit királynő utasítására jelentős változások történnek Cambridge hercegnőjének ruhatárában.TrendOrigoAnnyi pasival szexel születésnapján, ahány éveshttp://www.life.hu/intim/20140203-heidi-van-horny-pornoszineszno-23-szuletesnapjan-23-ferfival-akar-szexelni.htmlKülönleges szülinapi bulit tervez magának Heidi Van Horny, aki 23. évét 23 pasival akarja megünnepelni.Intim--Szüld újra a gyereked!http://www.life.hu/drlife/20140203-a-traumas-szuleselmenyek-feldolgozasanak-uj-modszere-lehetsegs-az-ujraszules.htmlKoraszülött lett a babád? Gyötrelmes, elhúzódó, esetleg császármetszéssel végződő szülésed volt? A legújabb trend szerint az újraszülés módszerével gyógyíthatók a fájdalmas sebek.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.